Informatii / Contact
+40 - 214.57.53.33 
+40 - 214.57.53.42 

Certificari

Calitatea executiei care distinge produsele INOX SA este un activ valoros si este secretul din spatele unei flexibilitati eficiente.
În acelasi timp, INOX SA continuă să investească pentru a dobândi mijloacele de a asigura un nivel ridicat de calitate si eficiență.
Personalul de executie poate conta pe informatii prompte, precise datorită sistemelor CAD-CAM, care transferă automat informațiile la masinile de lucru.
Echipamentele moderne si versatile de stantare, îndoire,sudura si presare face posibilă creearea unor produse cu un design inovator si cu finisaje impecabile.
Calitatea este un element esențial în optiunile INOX SA.
Din acest motiv, controlul calității înainte de expediere este efectuat pe un esantion de peste 80% din produsele finite.
Compartimentele de proiectare ,de cercetare si de dezvoltare sunt gestionate de oameni calificați, motivați, care au la dispoziție mijloace tehnice adecvate si un standard ridicat de calitate.
Din acest motiv, INOX SA a obținut si mentine certificarea de calitate ISO 9001/2008, extinderea sistemului său de calitate pentru a include zona de cercetare si dezvoltare.

„Sa  lucram bine este o mod de a fi pentru noi, și aprecierea dumneavoastră este cea mai buna recompensa a noastră”

 

 

News flash

În 2023 INOX SA a început o nouă activitate

În 2023 INOX SA a început o nouă activitate de producție în cadrul noului CAEN 2540 - Fabricarea armamentului și muniției (cu exceptia componentelor esențiale ale unei arme si a munitiei)

Citește mai departe...